Formula Kladionica  
KORISNIK: LOZINKA:
Prijava
Novi Račun
 
 
  Naslovnica Pravila Linkovi Teletext Kontakt Novosti Upute  
 
OSNOVNA PONUDA

31.08. - ponedjeljak
01.09. - utorak
02.09. - srijeda
03.09. - četvrtak
04.09. - petak
05.09. - subota
06.09. - nedjelja

KOMPLETNA PONUDA


31.08. - ponedjeljak
01.09. - utorak
02.09. - srijeda
03.09. - četvrtak
04.09. - petak
05.09. - subota
06.09. - nedjelja

30.08. - nedjelja
29.08. - subota
28.08. - petak
27.08. - četvrtak
26.08. - srijeda
25.08. - utorak
24.08. - ponedjeljak

23.08. - nedjelja
22.08. - subota
21.08. - petak
20.08. - četvrtak
19.08. - srijeda
18.08. - utorak
17.08. - ponedjeljak
Tekući tjedan/sedmica

Prošli tjedan/sedmica


 

DOHVAT PO BROJU LISTIĆA UPLAĆENOG U POSLOVNICI
DOHVATI

 
UPUTE ZA KORIŠTENJE ONLINE SUSTAVANa web stranici www.formula-kladionica.com. sa desne strane u vrhu se nalazi forma za logiranje ili izradu korisničkog računa. Registracija je omogućena za sve korisnike sustava. Podaci koje unesete ne moraju biti vaši osobni, dopušteni su nadimci. Oni se ne će koristiti u nikakve druge svrhe nego kao pozdravne poruke i za identifikaciju i zaštitu vaših podataka.
Korak 1: PRIJAVA NA SUSTAV
Za postojeće korisnike prijava na sustav ide preko polja KORISNIK i LOZINKA. Novi korisnici prolaze kratku registraciju preko opcije Novi korisnik.Nakon prijave na sustav dobivate pozdravnu poruku kao na slici gore.

Nakon ovog kratkog postupka ste postali registrirani korisnik našeg sustava.
Korak 2: AKTIVACIJA KARTICE IGRAČA I UNOS BONATAN kartica se može preuzeti u najbližoj Formula poslovnici. Nakon preuzimanja TAN kartice i registracije na sustav Formula potrebno je i aktivirati TAN karticu. TAN karticu je moguće registrirati nakon prijave na sustav, i odabirom izbornika "Moj račun" koji se nalazi u vrhu Formula stranice. Potrebno je unijeti aktivacijski broj u polje predviđeno za unos TAN aktivacijskog broja, i potom klikom na link "AKTIVIRAJ TAN!" završavamo proces aktivacije TAN-a.

Korak 3: ODABIR PAROVA ZA KLAĐENJE I IZRADA LISTIĆANa glavnom izborniku sa desne strane odaberemo izbornik Ponuda. Ponudu je moguće odabrati po izboru klikom na izbornik "Ponuda po izboru".

Izrada listića se vrši klikom na kvotu željenog susreta. Nakon odabira taj susret se prikaže sa desne strane stranice kao što je prikazano na slici. Uplata se vrši klikom na link "Uplata".
Korak 4: UPLATA LISTIĆAKlikom na "Uplati" otvara se novi dijaloški okvir sa prikazanom TAN karticom i poljem označenim "xxxxx" koje prikazuje mjesto na Vašoj TAN kartici sa kojeg je potrebno unijeti petero znamenkasti broj. Klikom na link "OK" potvrdili ste uplatu i Vaš listiće je sada uplaćen.


Korak 5: PREGLED VAŠIH LISTIĆAZa pregled listića potrebno je se prijaviti na sustav, i klikom na link "Moji listići" prikazuje odigrane listiće kao što je prikazano na slici. Listiće je moguće klikom na broj listića proširiti ili smanjiti. Dobitni listići su označeni zelenom bojom, u tijeku i ne dobitni ostaju ne promijenjeni. Proširivanjem listića je moguće pregledati odigrane susrete.
Korak 6: PREGLED RAČUNAKlikom na link "Moj račun" prikazuje nam se tablica sa svim transakcijama koje su se desile na računu. Sve transakcije su opisane kratkim tekstom "UPLATA LISTIĆA, ISPLATA S RAČUNA, UPLATA BONA, DOBITNI LISTIĆ".
Korak 7: ISPLATA S RAČUNAZa isplatu je potrebno unijeti vrijednost i odabrati poslovnicu u kojoj želimo isplatu, nakon toga klikom na dugme "Isplata s računa" otvara se novi prozorčić sa kodom za isplatu koji se može isprintati ili zapisati na papir i odnijeti do najbliže poslovnice za isplatu.
DODATNI ELEMENTI SUSTAVA

Pregled listića uplaćenog u poslovniciPregled listića uplaćenog u poslovnici se nalazi sa lijeve strane ispod glavnog izbornika, unosom serijskog broja s listića odigranog u poslovnici Formule i pritiskom na link "Dohvati" prikazuju se susreti odigrani na listiću sa trenutnim rezultatima. Ukoliko je susret pogođen rezultat će biti obojan zelenom bojom, a u protivnom crvenom.
Priprema listića za uplatu u poslovniciOdabrane parove je moguće uplatiti i u poslovnici Formule, klikom na link "Izradi listić" koji se nalazi sa desne strane ispod pregleda odabranih susreta. Otvara se novi dijaloški okvir koji prikazuje odabrane susrete i "Šifru web listića". Sadržaj ovog okvira je potrebno ispisati ili prepisati "Šifru web listića" i odnijeti u najbližu Formula poslovnicu.  Copyright © FORMULA sportska kladionica - All rights reserved Idi na vrh stranicePravne napomene